Search

Scandkom aitalaskuri

Etkö ole varma kuinka monta aitaelementtiä ja tolppaa sinun tulee tilata projektiisi? Olemme valmistaneet sinulle aitalaskurit, joiden avulla voit laskea mittaamiesi tietojen perusteella tarkalleen kuinka monta kappaletta sinun on tilattava. Laskurimme on suunniteltu toimimaan täsmälleen Scandkomin myymien aitojen ja porttien mittojen kanssa, mikä tekee aidan rakentamisen suunnittelusta erittäin kätevää ja huoletonta. Metalli- ja komposiittiaitaa sekä verkkoaitaa varten on saatavilla omat laskurinsa. Laskurin käyttö on ilmaista!

Kuinka käyttää laskimia?

Oikeiden määrien laskeminen laskuriemme avulla on helppoa ja kuka tahansa voi käyttää niitä. Oikean tuloksen saamiseksi sinun on ensin suoritettava mahdollisimman tarkat mittaukset, jotta tiedät kuinka monta metriä pitkä aitalinjasi on. 

Tarkimman tuloksen saat, kun noudatat alla olevia ohjeita helpottaa mittaamista kaikilla mittauslaitteilla. 

Saat tarkimman tuloksen, jos käytät mittapyörää alla olevien ohjeiden mukaisesti. Vaihtoehtoisesti voit asentaa samoja ohjeita noudattaen puupaaluja maahan muutaman metrin välein, jolloin saat tarkan tuloksen yleiselläkin mittanauhalla. 

Jos aitalinjalla on esimerkiksi iso kivi, toinen aita, puu tai muu este, jätä ne huomioimatta mittaustuloksissa – muuten lopullinen paneelien lukumäärä voi olla väärä. Esteitä ja keskeytyksiä varten laskimissa on erillinen kohta, joka auttaa valitsemaan tarvittavan määrän tolppia keskeytysten määrän mukaan.

 

Jos uudella aitalinjallasi on portteja, ota ne mukaan mittaustuloksiin, sillä laskin ottaa ne huomioon laskennassa. Laskurista voit valita, mitkä portit tarvitset. Jos tarvitset useita kappaleita yhdestä porttimallista, on myös mahdollista syöttää kullekin portille erilliset määrät.

Lopputuloksessa näkyvä elementtien määrä pyöristetään yhteen kokonaiseen elementtiin. Tämä tarkoittaa, että jos syöttämäsi metrimäärä ei jaa elementtien koon pituudella, laskin lisää tarvittaviin täyspitkiin elementteihin yhden lisäelementin, jonka pituutta joudut säätämään tarpeen mukaan. Tuotteidemme korkean laadun ansiosta kaikki metalli- ja komposiittiaitamme voidaan leikata lyhyiksi ilman, että aita ruostuu tai sen ominaisuudet muuten heikentyisi. Verkkoaidan leikkaamisessa suosittelemme sinkkisuihkeen käyttöä leikkauskohdissa ja haluttaessa myös oikean RAL-värisen maalin ruiskuttamista. 

 
Aidan korkeus ja tolppien tyyppi (muuritolpat tai tavallinen) eivät vaikuta laskennan tuloksiin, joten niistä ei tarvitse huolehtia.
 
Jaa ostoskori