Search

Yksityisasiakkaana sinulla on oikeus perua tilauksesi ilmoittamatta syytä 14 päivän kuluessa. Peruutusaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä päivästä, kun olet saanut viimeisen tuotteen tai osan tilauksesta. Jos peruutuspäivä päättyy lauantaina tai pyhäpäivänä, määräaikaa jatketaan seuraavaan arkipäivään.

  1. Peruuttamisoikeus ei koske sinetöityjä tavaroita, mikäli sinetti on rikottu ja tuotetta tästä syystä ei voida myydä eteenpäin hygieenia- tai terveyssyistä.
  2. Jos peruutat tilauksesi, hyvitämme sinulta saamasi maksut, mukaan lukien toimituskulut.
  3. Palautus suoritetaan ilman aiheetonta viivytystä, yleensä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Käytämme korvauksessa samaa maksutapaa, jota käytit liiketoimintatapahtumassa, ellet ole nimenomaisesti sopinut kanssamme toisin.
  4. Palauta tavara meille viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jolloin ilmoitit päätöksestäsi peruuttaa tilauksesi. Peruutusajan katsotaan noudatetun, jos palautat tavaran ennen 14 päivän ajanjakson päättymistä.
  5. Asiakkaana vastaat palautuksesta aiheutuvat toimituskustannukset.
  6. Olet vastuussa vain tavaroiden arvon heikentymisestä muun käsittelyn seurauksena kuin mikä on tarpeen tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseksi. Jos käsittelet tuotetta enemmän kuin oli tarpeen tuotteen luonteen, ominaisuuden ja toiminnan määrittämiseksi, voimme vähentää tuotteen alennetun arvon sinulle palautetussa summassa.

 

Palautusoikeus ja avokauppa

Jos et yksityisasiakkaana ole tyytyväinen tuotteeseen, sinulla on 30 päivän avokauppa ja täten myös oikeus palauttaa tuote meille saman ajan kuluessa päivästä, kun vastaanotit tuotteen. Palautuksessa asiakas itse kustantaa palautuksen.

Jaa ostoskori