Search

Scandkom Turva-aita Päiväkoti: Kestävä ja turvallinen ratkaisu leikkikentille ja päiväkodeille

Vanhempien ja hoitajien näkökulmasta lasten turvallisuus on aina tärkein asia. Yksi tapa varmistaa heidän turvallisuutensa on pitää leikkipaikkojen ja ulkoalueiden ympärillä turvallinen ja luotettava aita. Scandkom Turva-aita Päiväkoti -turvakaide on suunniteltu vastaamaan EU:n turvallisuusstandardeja EN1176, ja se on käytännöllinen turvakaidelementti turvallisen ja suojaavan leikkipaikka-aidan luomiseen.

Turva-aita päiväkoti aitamalli 1200 1400

Tämä aita on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja se on suunniteltu kestämään ankaria sääolosuhteita sekä tarjoamaan lisäturvallisuutta päiväkodeissa ja kouluissa, mutta myös asuintaloissa, joissa on pieniä lapsia. Se toimitetaan kaikkien tarvittavien kiinnikkeiden ja ruuvien kanssa, ja sopivat tolpat voidaan myös tilata asennusvaatimusten mukaan.

Aita on suunniteltu tekemään kiipeämisestä vaikeaa, vain ylä- ja alaosassa on vaakajuoksut ja kapeat, 89 mm säleiden välit estää karkaamisen. Muotoiltu yläreuna estää istumisen tai tasapainottelun, ja pinta on hyvin viimeistelty.

Kun kyse on päiväkotien ja leikkipaikkojen turvallisuudesta, on noudatettava turvallisuusohjeita, jotta lasten hyvinvointi varmistetaan. Scandkom Päiväkoti -turvakaide täyttää Espoon alueen ympäristöterveysohjeiden vaatimukset, joiden mukaan päiväkodin käytössä oleva leikkipaikka on aidattava ja varustettava asianmukaisella portilla. Aidan suositeltu korkeus on vähintään 120 cm, ja sen on oltava riittävän tiukka ja rakennettu siten, ettei se kannusta kiipeämiseen.

scandkom metalliaita turva aita 19 scaled – verkkokauppa piha-aita.fi

Ruostumattoman teräsrakenteensa ansiosta Scandkom Turva-aita Päiväkoti -turvakaide on pitkäikäinen sijoitus lasten turvallisuuteen ja turvallisuuteen. Aita on saatavana kaikissa RAL-väreissä, mikä tekee sen ulkonäön sovittamisesta mihin tahansa ulkotilaan helpoksi.

Yhteenvetona Scandkom Turva-aita Päiväkoti on luotettava ja käytännöllinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat luoda turvallisen ja suojaavan leikkikentän aidan. Sen kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne, turvallisuusstandardien noudattaminen ja esteettinen monipuolisuus tekevät siitä investoinnin, joka tarjoaa mielenrauhaa vuosiksi eteenpäin. Aita on saatavana kaikissa RAL-väreissä, joten sen ulkonäkö voidaan helposti sovittaa ulkotilan esteettisyyteen. Scandkom Turva-aita Päiväkoti on myynnissä Piha-aita.fi -verkkokaupassa suosituimmissa korkeuksissa ja värivaihtoehdoissa, mutta se voidaan tilata myös räätälöityinä mittoina ja värein, jos asiakas tarvitsee sellaista.

Jaa:

Verkkokauppa Piha-aita.fi

Verkkokauppa Piha-aita.fi

Verkkokaupastamme löydät tuotteita, jotka takaavat pihallesi kauniin ja ainutlaatuisen ilmeen. Osta markkinoiden laadukkaimmat aitaelementit, portit, salvat, terassilaudat ja paljon muuta piha-aita.fi-sivustolta.

Jaa ostoskori