Search

Assa Abloy on ostanut korkealaatuisen lukkojen ja saranoiden valmistajan D&D Technologiesin

Vuoden 2022 lopulla australialainen D&D Technologies, joka tunnetaan korkealaatuisista porttien tarvikkeistaan, ostettiin globaalilta lukitusratkaisujen johtajalta Assa Abloylta. Tämä yrityskauppa nähdään merkittävänä liikkeenä porttien tarvikkeiden alalla, sillä se yhdistää kaksi vahvaa toimijaa, joilla on täydentävät tarjonnat ja asiantuntemus. Assa Abloyn resurssien ja verkoston tukemana odotetaan, että D&D Technologies jatkaa menestyksellistä matkaansa ja parantaa entisestään tuotteidensa laatua ja innovaatiota. Tämä on erityisen tärkeä uutinen Suomen markkinoille, sillä Abloy-brändinsä korkealaatuisilla lukitus- ja turvajärjestelmillään tunnettu Assa Abloy on markkinajohtaja Suomessa.

Kuinka valita portin salpa tai lukko? D&D Turvalukko
Assa Abloy on ostanut D&D Technologiesin. Tämä on hyvä uutinen porttitarviketeollisuudelle. Kuvassa: D&D MagnaLatch® turvalukko. Kuva otettu Scandkomin asiakkaan toimesta.

D&D Technologies on australialainen yritys, joka on erikoistunut porttilukkoihin ja -saranoihin. Yhtiö perustettiin vuonna 1989 ja se on vakiinnuttanut asemansa yhtenä johtavana toimijana porttialan markkinoilla. D&D on erityisesti tunnettu tuotteidensa laadusta ja innovaatiosta.

Assa Abloy on perustettu vuonna 1994, ja se on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista lukkoteollisuuden yrityksistä. Assa Abloy on tunnettu erityisesti Abloy-lukoistaan, jotka ovat laadukkaita ja erittäin turvallisia.

Assa Abloyn hankkima D&D Technologies on merkittävä askel yhtiön porttialan liiketoiminnan kasvattamisessa. Yrityskauppa mahdollistaa porttien ja porttien tarvikkeiden laajan valikoiman tarjoamisen asiakkaille. Tämän lisäksi, D&D Technologiesin laadukkaat tuotteet ovat vain parantuneet ajan saatossa.

Nico Delvaux, Assa Abloyn Presidentti ja toimitusjohtaja, kommentoi yrityskauppaa seuraavasti: ”Olen erittäin tyytyväinen D&D Technologiesin liittymisestä Assa Abloyn ryhmään. Yhtiö vahvistaa nykyistä porttitarvikevalikoimaamme ja tarjoaa kasvumahdollisuuksia.”

Myös Simon Ellis, Assa Abloyn varatoimitusjohtaja ja Aasian ja Tyynenmeren johtaja ASSA ABLOY Opening Solutions Pacific & Koillis-Aasia, kommentoi yrityskauppaa: ”D&D Technologiesilla on vahva asiantuntemus premium-porttitarvikkeiden kehittämisessä ja laaja tuoteportfolio, mikä tekee siitä erinomaisen lisäyksen Pacific & North East Asia -divisioonaamme. Odotan innolla yhteistyötä kokeneen tiimin kanssa D&D:n menestyksekkään matkan jatkamiseksi.”

Jos olet kiinnostunut turvaamaan puutarhasi tyylikkäillä D&D-lukoilla, löydät valikoimamme ”porttien tarvikkeet” -alavalikosta. Piha-aita.fi on tällä hetkellä ainoa D&D-tuotteiden myyjä Suomessa, ja olemme saaneet erinomaista palautetta asiakkailtamme, jotka ovat päättäneet käyttää laadukkaita D&D-tuotteita porttien ja aitojen turvaamiseen.

Asiakkaamme Annika kertoi meille kokemuksestaan D&D:n tuotteiden kanssa: ”Tarvitsin portinlukon, jota nuorin poikani ei pystyisi avaamaan yksin. Pystysuuntainen D&D:n turvalukko on erinomainen vaihtoehto, koska avausmekanismi on ylhäällä eikä poikani ylety siihen. Myös koirani on hämmentynyt, koska ennen se pystyi avaamaan portin, mutta nyt se on mahdotonta! Loistotuote!” On hienoa kuulla, että D&D:n tuotteet auttavat asiakkaitamme luomaan turvallisen ympäristön kotiinsa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja autamme mielellämme.

Scandkom Oy kiittää asiakkaitaan jatkuvasta tuestaan, sillä tänään on Piha-aita.fi:n ensimmäinen syntymäpäivä. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Jaa:

Picture of Verkkokauppa Piha-aita.fi

Verkkokauppa Piha-aita.fi

Verkkokaupastamme löydät tuotteita, jotka takaavat pihallesi kauniin ja ainutlaatuisen ilmeen. Osta markkinoiden laadukkaimmat aitaelementit, portit, salvat, terassilaudat ja paljon muuta piha-aita.fi-sivustolta.

Jaa ostoskori