Search

Korkealuokkaisia laatuaitoja, jotka miellyttävät silmää

Aidat ja portit ovat kulkuesteitä, mutta samalla myös kiinteistöjen kokonaisuuteen kuuluvia visuaalisia elementtejä, joilla estetään luvaton läpikulku.

Teksti Jukka Nortio, Kuva Joona Raevuori

Aidat ja portit pitävät ulkopuoliset kulkijat loitolla muun muassa päiväkotien ja taloyhtiöiden pihoilta. Niillä estetään yhä useammin luvaton läpikulku, kun kieltotaulut eivät tepsi.

Korkealaatuiset aidat ovat pitkäikäisiä, huoltovapaita, turvallisia ja kauniita katsoa. Scandkom on viiden vuoden ajan toimittanut aitoja, portteja sekä niiden asennuspalveluita ympäri Suomen.

Aitojen pitkäikäisyys taataan laatumateriaaleilla. Scandkom käyttää tuotteissaan pääasiassa ruostumatonta terästä. Materiaalit käsitellään kestämään Pohjolan olosuhteita. Tuotteet viimeistellään Oxilan ISO 9001 -värilinjassa tehtävällä pulverimaalauksella. Huoltovapaat aidat tarvitsevat vain pesua.

– Laadukkaat ja oikein asennetut aidat pysyvät tukevasti suorassa, eikä elementtejä tarvitse huoltaa muuta kuin ulkoisten tekijöiden aiheuttamien vaurioiden takia, Scandkomin myyntiedustaja Otto Brusiin sanoo.

Aidoissa ollaan pyritty minimoimaan vaaroja aiheuttavat terävät kulmat ja reunat, eikä materiaalista irtoa mahdollisesti vaarallisia kemikaaleja.

Myyntiedustaja Otto Brusiinin mukaan aitojen pitkäikäisyys taataan laatumateriaaleilla.
Myyntiedustaja Otto Brusiinin mukaan aitojen pitkäikäisyys taataan laatumateriaaleilla.

Laatu edellä

  • Aita tai portti on paitsi visuaalinen elementti, estää se myös luvattomat läpikulut.
  • Kestävät materiaalit tuovat kustannussäästöjä, kun aitaa ei juurikaan tarvitse huoltaa.
  • Oikeaoppinen asentaminen pitää aidan tai portin suorassa vaikeissakin sääolosuhteissa.

Asiakastarve toiminnan keskiössä

Vaikka Scandkomin tuotevalikoimassa on kattava määrä aitamalleja, kuullaan asiakkaiden toiveita tarkasti. Asiakas voi halutessaan esittää materiaalitoiveita, erikoismittoja ja omia malleja. Niiden perusteella voi yhdessä Scandkomin asiantuntijan kanssa löytää kohteeseen juuri oikean  kokonaisratkaisun.

– Mietimme yksilöllistä ratkaisua tehtäessä aina, mikä on teknisesti korkealaatuinen ja visuaalisesti sopivin vaihtoehto kokonaisuuden kannalta. Laadusta huolimatta olemme onnistuneet pitämään myös hinnat kuluttajaystävällisinä. Emme tee tuotteita kate edellä vaan kehitämme ratkaisujamme aina asiakkaiden tarpeisiin.

Kymmenistä projekteista Brusiinille on jäänyt mieleen uransa ensimmäinen kohde, jossa asiakas halusi korkealle kalliolle putoamista estävän aidan. 

– Tarvitsimme asennusta varten korkeat telineet. Asennuksessa jouduimme muotoilemaan sekä kalliota että aitaelementtejä ja kiinnittäminen vaati erityistä huolellisuutta. Asiakas oli lopputulokseen tyytyväinen.

Työ on tuottanut Brusiinille positiivisia kokemuksia vuosi toisensa jälkeen. Scandkomin aitatoteutuksia on Suomessa yli 400. Asiakkaina ovat sekä kouluja ja päiväkoteja rakentavat rakennusliikkeet että taloyhtiöt.

– Erityiskiitosta olemme saaneet muun muassa ulkonäöstä, asiantuntemuksella tehdyistä asennuksista ja siitä, että tuotteemme ovat huoltovapaita ja kestäviä.

Alkuperäinen artikkeli: Korkealuokkaisia laatuaitoja, jotka miellyttävät silmää – Newspool, 01.07.2021

Jaa:

Picture of Verkkokauppa Piha-aita.fi

Verkkokauppa Piha-aita.fi

Verkkokaupastamme löydät tuotteita, jotka takaavat pihallesi kauniin ja ainutlaatuisen ilmeen. Osta markkinoiden laadukkaimmat aitaelementit, portit, salvat, terassilaudat ja paljon muuta piha-aita.fi-sivustolta.

Jaa ostoskori