Search

Puukomposiitin edut luonnonpuuhun verrattuna

WPC-terassi eli komposiittiterassi on terassimateriaaliratkaisu, joka on valmistettu ainutlaatuisesta muovin ja puun yhdistelmästä. Puumuovikomposiitti koostuu 60% puukuiduista ja 32% HDPE:stä ja lisäaineista.

Mitkä ovat puumuovikomposiitin edut?

WPC-terassien suosio on kasvanut voimakkaasti, ja WPC-terassien kysynnän odotetaan kasvavan vuosi vuodelta. Komposiittiterassi tarjoaa pitkän listan etuja loppukäyttäjille ja jakelijoille. Se on vahva kilpailija tavalliselle terassille, mikä tekee siitä investoinnin arvoisen. Alla on joitain tärkeitä tietoja WPC-terassista ja sen eduista, joita voit odottaa, jos valitset sen sovelluksiisi ja ulkotiloihin.

Huoltovapaa

WPC-terassin ansiosta sinun ei koskaan tarvitse huolehtia sen hiomisesta, värjäyksestä tai maalauksesta. Ajoittainen pesu saippualla ja vedellä on kaikki mitä tarvitset terassin ylläpitämiseen.

terassilauta classic scandkom piha aita fi – verkkokauppa piha-aita.fi
Valikoimassamme on myös L-muotoiset vahvat ja kiinteät reunalaudat, jotka takaavat sinulle täydellisen lopputuloksen.

Kestävä

WPC-terassin muovisen suojauksen ansiosta materiaali on kestänyt paremmin kuin sen vaihtoehtoiset tuotteet. Tämän tyyppinen terassi on suunniteltu kestämään. Sen materiaalit ja kokonaisvaltainen viimeistely tekevät siitä monia haittatekijöitä kestävän, jotka yleensä lyhentävät puisen terassin käyttöikää. WPC-terassi kestää sääolosuhteiden aiheuttamaa haalistumista, tahroja, naarmuuntumista ja hometta.

Scandkom WPC on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. Tämä komposiittimateriaali on tehty kestämään ja sillä on monia puisen terassin ominaisuuksia ilman ympäristövaikutuksia. Puukomposiittiterassin pidennetty käyttöikä tarkoittaa myös sitä, että sinun ei koskaan tarvitse vaihtaa materiaaleja useammin kuin sinun pitäisi, joten käytät vähemmän materiaaleja kuin perinteinen puuterassi vaatisi normaalisti.

Scandkom Pro-Strong Puukomposiitti terassilauta ilmakanavat
Scandkom PRO-Strong on kehitetty niin, että se tuulehtuu lautojen alta. Näin alusrungon puu ei mätäne.

Kustannustehokas

WPC-komposiittiterassi saattaa olla aluksi kalliimpi, mutta tämä tuote näyttää edelleen hyvältä vuodesta toiseen, eikä sillä ole ylläpitokustannuksia. Komposiittiterassi vaatii vähemmän huoltoa kuin perinteinen puinen terassi. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää paljon vähemmän aikaa terassisi kunnossapitoon ja säästää rahaa sekä aikaa muihin asioihin. WPC-terassi kestää pidempään kuin puiset vaihtoehdot, ja siksi vaihto- ja kunnostuskustannukset ovat pienemmät.

Puukomposiittiterassin asennus

Kuten kaikki muukin WPC-terassilla, asennus on helppoa.

Scandkom puukomposiittiterassilaudat ovat valmistettu puun ja muovin sekoituksesta. Seos sisältää noin 60 % luonnollista puukuitua, joka tekee puukomposiitin käyttämisestä materiaalina ihanan helppoa, koska sitä voidaan työstää täsmälleen samoilla työkaluilla kuin puuta työstäessä. Pyörösahalla sahattaessa suosittelemme ohuempaa sahaa hammastetuilla sahanterillä. Puukomposiitin leikkaaminen on kätevää ja tulos on kauniin tasainen.

Erityiset kiinnitysurat helpottavat myös puukomposiittiterassilautojen asentamista. Muoviset tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnikkeet sopivat täydellisesti urien sisälle, mikä tarkoittaa, että niitä ei voida kiinnittää väärin! Kiinnikkeiden käytön myötä lopputulos terassin pinnalla on kaunis, koska tarvetta ruuveille ei ole ja kaikki kiinnikkeet jäävät piiloon.

Löydät tarkat asennusohjeet Scandkom terassilaudoille TÄÄLTÄ

Jaa:

Verkkokauppa Piha-aita.fi

Verkkokauppa Piha-aita.fi

Verkkokaupastamme löydät tuotteita, jotka takaavat pihallesi kauniin ja ainutlaatuisen ilmeen. Osta markkinoiden laadukkaimmat aitaelementit, portit, salvat, terassilaudat ja paljon muuta piha-aita.fi-sivustolta.

Jaa ostoskori