Search

Pellettilämmitys on suosittu ja tehokas tapa lämmittää kotisi. Kaikkia pellettejä ei kuitenkaan luoda tasa-arvoisiksi. Enplus A1 premium -puupelletit ovat erinomainen valinta lämmitykseen verrattuna muihin vaihtoehtoihin, kuten auringonkukkapelleteihin. Tässä blogikirjoituksessa tutkimme pellettipolton etuja ja haittoja ja miksi Enplus A1 premium -puupelletit ovat paras valinta kotisi lämmitystarpeisiin.

Puhutaanpa ensin pellettipolton eduista. Pelletti on uusiutuva ja kestävä polttoaineen lähde. Ne on valmistettu puristetusta sahanpurusta, puulastuista ja muista puujätetuotteista, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen vaihtoehdon fossiilisille polttoaineille. Pelleteillä on myös korkea energiatiheys, mikä tarkoittaa, että ne palavat kuumemmin ja pidempään kuin muut puulajit. Tämä tekee niistä tehokkaan ja kustannustehokkaan tavan lämmittää kotisi.

Pellettipolton haitoista pääasia on, että ne vaativat tietyntyyppisen uunin tai takan toimiakseen kunnolla. Voit käyttää joko erityisiä pellettiuunia tai pellettilaatikoita pellettien polttamiseen tavallisissa tulisijoissa. Tämä tarkoittaa, että jos et vielä ole valmis pellettien polttoon, sinun on investoitava uusiin laitteisiin.

Nyt puhutaan siitä, miksi puupelletit ovat parempia lämmitykseen kuin auringonkukansiemenpelletit tai muut vaihtoehdot. Puupelletit on valmistettu 100 % puhtaasta puusta, mikä tarkoittaa, että niillä on korkeampi energiatiheys ja ne palavat kuumemmin kuin muut pelletit. Ne valmistetaan myös havupuusta, joka on tiheämpää ja lämpöarvoltaan korkeampi kuin lehtipuu. Tämä tekee niistä tehokkaampia ja kustannustehokkaampia käyttää.

graanul pelletti – verkkokauppa piha-aita.fi

Sertifioitujen Enplus A1 Premium -pellettien etuna on, että ne valmistetaan tiukkojen laadunvalvontastandardien mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että niissä on alhainen tuhkapitoisuus, mikä tarkoittaa, että ne palavat puhtaammin ja tuottavat vähemmän tuhkaa ja pölyä. Tämä on tärkeää sekä lämmityslaitteesi että terveytesi kannalta.

Enplus A1 premium -puupelletimme valmistetaan Virossa Baltiasta hankitusta puusta. Näiden pellettien valmistukseen käytetty puu tulee eri puunjalostusteollisuuden, kuten sahojen ja huonekalutehtaiden, jätteistä. Tämä tekee niistä ympäristöystävällisen valinnan, sillä se hyödyntää muuten hukkaan heitettyjä resursseja.

Viro tunnetaan laajoista metsistään ja kestävistä metsänhoitotavoistaan, ja hankkimalla puumme Baltiasta voimme varmistaa, että pelletit valmistetaan laadukkaasta, vastuullisesti hankitusta puusta. Tämä yhdistettynä tiukkojen laadunvalvontastandardien kanssa varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen tuotteen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Enplus A1 premium -puupelletit eivät ole pelkästään ylivertainen valinta lämmitykseen verrattuna muihin vaihtoehtoihin, kuten auringonkukansiemenpelleteihin, vaan ne valmistetaan myös Virossa Baltian maista peräisin olevasta puusta. Tämä puu tulee eri puunjalostusteollisuuden jätteistä, mikä tekee siitä paitsi ympäristöystävällisen valinnan, myös paikallisen polttoaineen lähteen. Ne on valmistettu tiukkojen laadunvalvontastandardien mukaisesti ja tarjoavat kustannustehokkaan, tehokkaan ja kestävän tavan lämmittää kotisi.

Jaa:

Verkkokauppa Piha-aita.fi

Verkkokauppa Piha-aita.fi

Verkkokaupastamme löydät tuotteita, jotka takaavat pihallesi kauniin ja ainutlaatuisen ilmeen. Osta markkinoiden laadukkaimmat aitaelementit, portit, salvat, terassilaudat ja paljon muuta piha-aita.fi-sivustolta.

Jaa ostoskori